Etusivu Tule jaseneksi JäsenetVirtuaalitoimisto
 
 

Huom!

Vierailijoista kerätään tietoja kävijätilastointia ja tietoturvaa varten. Näitä tietoja ovat esimerkiksi internetselain, IP-osoite, kellonaika ja päiväys. Tietoja käytetään sivuston ylläpitoon sekä sisäänkirjautumisyritysten dokumentointiin.

Kiinnostaisiko sinua Novaco osk:n jäsenyys? 

 

Ollessasi osuuskunnan jäsen, voi Novaco palkata sinut töihin – olipa kyse pienestä projektista tai isommasta kokonaisuudesta. Osuuskunnan jäsenenä voit vinkata meille että tietämäsi yksityishenkilö, yritys tai muu yhteisö tarvitsee työlleen tekijän. Kun tämä taho on Novacon asiakkaana ja sinä Novacossa töissä, lähettää osuuskunta heille laskun ja sinä saat osuuskunnan työntekijänä palkan tehdystä työstä. Tämä on työvoiman tarvitsijalle helppoa, kun heidän ei tarvitse huolehtia muusta kuin osuuskunnan laskun maksamisesta. Novacolla on jatkuva jäsenhaku; olemme esimerkiksi kääntäjiä, kirjoittajia ja graafikoita – eri alojen ammattilaiset ovat tervetulleita.

 

 

Tee näin:

 

Osuuskunnan jäsenyyttä haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, tarvitsemme koko nimesi, yhteystietosi ja SOTU-tunnuksesi. Jäsenyys tulee voimaan kun hallitus kokoontuu ja hyväksyy uuden jäsenen. Jäsenelle lähetetään 100,00 euron liittymismaksu ja 170,00 euron osuusmaksu. Jäsenyys vahvistuu suorittamalla kyseiset maksut kahden kuukauden aikana.